Reseller Hosting ve Avantajları

R

Reseller Hosting ve Avantajları

Tüm web site sahiplerinin istediği sağlam bir hosting ile çalışmak ve sitenin hata vermemesini sağlamaktır. Reseller hosting birden çok sitenin bir hosting üzerinden yönetilmesi demektir. Kullanıcılara bir anlamı ile bayi hosting hizmeti de sunan cpanel bayi hosting sizler de bir iki web hosting fiyatına onlarca siteyi içinde barındıracak kaliteli reseller hosting sahibi olabilir ve bu sayede de sitelerinizi bir panelden toplu olarak yönetebileceksiniz. Cpanel Bayi Hosting birden çok siteye yönetebileceğiniz anlamına gelir. Aslında kullanıcılar için biraz zahmetli gibi görünse de öğrendiğiniz de sizler de kolaylıkla bayi hosting yönetebileceğinizi göreceksiniz. Hiç cpanel bayi hosting kullanmadıysanız ve sayıları onları bulan yada birden çok siteye sahipseniz mutlaka cpanel bayi hosting almalısınız. Hem mail ve veri tabanı yönetimi açısından sizlerin işini çok fazla kolaylaştıracaktır.

reseller hosting fiyatları

İnternet siteleri için son derece önemli bir konu olan veri tabanı yönetimi alt domain ve mail ayrıca dosya yönetimi gibi konuları bir elde yapabilir ve sizlerin onlarca siteyi tek kaynaktan yönetmesini sağlar. Sizler birden fazla siteye sahipseniz kaliteli cpanel bayi hosting almanız maliyet olarak çok uygun olacaktır. Cpanel bayi hosting sayesinde sizlerin tüm siteleri bir panel üzerinden yönetilebilecek ve kontrol bakımından daha basit bir hal alacaktır. Birçok reseller hosting sağlayıcısı web trafik ve web alan dışında bulunanları sınırsız yapıyor. Bir anlamda reseller hostinglerin fiyatı web trafik ve web alan miktarlarına göre hesaplanıyor.

En önemli özellik reseller hostingler de birden çok domaine web hosting açma özelliğidir ki bu kullanıcıların reselleri tercih etmelerindeki en büyük nedendir. Kimi şirketler reseller hostinglere limitsiz web alan açma izni verirken kimi firmalar ise sayıda sınırlama yapabiliyor. Limitsiz reseller hosting yer sağlayıcıların reklamlarında ve sitelerinde yazdığı gibi olsa da sınırsız domain ekleme yeri olarak düşünülmemelidir. Reseller hosting ile ancak veri tabanında kayıtlı domainlerin trafik yönetimini yapabilirsiniz.

Avantajları

  1. Web hostinglere göre ekonomik olması,

  2. Birkaç web hosting fiyatına onlarca site barındırabilirsiniz,

  3. Tüm sitelerinizi tek kanaldan yönetme imkanı,

  4. Reseller hosting satın alarak web hosting satışı yapabilirsiniz.

Yorum Yap

Bir Cevap Yazın

Yazar ; hostazor

Facebook Sayfamız

Bizi Twitter’da takip et

%d blogcu bunu beğendi: