Timurlengia ile Sitenizi Takip Edin!

T

1 Eylül 2017 tarihinde Timurlengia ismi ile yayınladığımız ürünümüzü ne kadar tanıyorsunuz? Web sitesi sahipleri için bir web sitesinin en önemli etkenleri stabilizasyonu, kullanılabilirliği ve erişim durumudur. Web siteniz ziyaretçiler için ne kadar uzun süre aktif, ne kadar kullanılabilir ve ne kadar hızlı ise ziyaretçileriniz de okadar memnundur. Zira günümüzde milisaniyeler ile yarışılan bir sektör haline gelen barındırma sektöründe özellikle son dönemde gelişen farklı protokollerin de katkılarıyla web sitelerinin hızı oldukça yükselmiştir. Bu konuda kullanıcılar daima en hızlı erişebildiği, en sorunsuz ulaşabildiği web siteleri her zaman ön planda tutmaktadır. Bir sitenin açılış hızı, aktiflik süresi ve sitenin yapısal sağlığı kullanıcılar için bulunduğumuz teknoloji çağı itibariyle çok büyük önem arz etmektedir. Bu bağlamda Timurlengia kullanıcılar için altyapısında bulunan yapay zeka ile siteyi izler, kontrol eder ve olası bir hayati durumda site yöneticisine rapor gönderir. Timurlengia ilk sürümünde bir web sitesini Kullanılabilirlik , Erişilebilirlik (upTime) , Açılış Hızı olarak 3 farklı kategoride inceler.

 

Kullanılabilirlik

Bir web sitesi için barındırma kısmından sonraki en önemli durum kullanılabilirliktir. Kullanıcılar siteyi ziyaret ederken; site de yazılımsal hata var mı? Site yazılımı düzgün ve hızlı çalışıyor mu? Yazılım kaynaklı görünüm bozulmaları mevcut mu? Soruları ile sitenin değerini ölçer ve sonraki ziyaretlerini bu ölçüme göre belirler. Timurlengia bu bağlamda sitenin tüm yazılımsal altyapısını analiz edip kontrol ederek web sitesinin kullanılabilirliğini bünyesindeki yapay zeka takip eder. Olası bir hata da Timurlengia SMS – E-mail gibi iletişim kanallarını kullanarak hataları gerçek zamanlı olarak bildirir. Ayrıca Timurlengia sorun olması durumunda firmamız ile de iletişim kurar.

WordPress altyapısında optimize yapılmadan çalışan ve hataları olan bir web sitesinin Timurlengia tarafından grafiksel olarak analizi bu şekildedir. Site çalışıyor olsada altyapısındaki hataların erişime ne kadar etki edebileceğini Timurlengia bu şekilde göstermiştir. Timurlengia’da bulunan grafiksel analiz sistemi sayesinde web sitenize dair oluşturulan analizlerin istatistiki grafiğini bu şekilde müşteri panelinizden takip edebilmektesiniz.

Erişilebilirlik ( Uptime )

Web sitenizin en önemli unsuru daima aktif olma süresidir. Teknik olarak uptime ismini alan bu kavram, web sitenizin ne kadar süredir aktif olduğunu gösteren bir ölçü birimidir. Web sitenizin ziyaretçilere hizmet verebilmesi ve ziyarete uygun olabilmesi için sürekli, kesintisiz olarak aktif olması gerekir.Bu bağlamda Timurlengia gerçek zamanlı yani anlık olarak sitenizin aktif olup olmadığını kontrol eder, sorun olması durumunda hemen site yöneticisi ve firmamıza bilgi verir.Bu bilgiye istinaden eğer barındırma ürününüz firmamızda barınıyorsa ya da bu ürün için satın aldığınız bir destek paketi var ise anlık olarak hemen müdahale edilir. Aktiflik süresinin istatistiki olarak grafiksel anlatımı yine müşteri panelinizde Timurlengia kontrol panelinizde görüntülenebilmektedir.

 

Yanıt Süresi

Web siteleri için bir diğer önemli unsurda yanıt süresidir. Ziyaretçi bir web sitesine girerken en çok dikkat ettiği şey sitenin ne kadar sürede yüklendiğidir. Çünkü kullanıcılar daima hızlı ulaşabildiği siteleri sever. İnsanoğlu doğası gereği beklemeyi sevmeyen canlılar arasındadır. Bu nedenle hızlı açılan web siteleri daima bir kaç adım öndedir ziyaretçiler için. Sitenizin açılış süresini takip edip raporlayarak size bu konuda detaylı bilgi verir. Sitenizin açılış hızında bir problem olmasına karşın ürünümüz daima yanınızdadır. Yapay zeka sistemindeki altyapısı sayesinde açılış hızında bir problem olmasına karşın daima tetikte bekler ve olası bir sorun esnasında sizinle iletişim kurar. Ayrıca siteniz firmamızda barınıyorsa yada siteniz için bir destek paketiniz var ise sorunu firmamıza bildirerek hemen müdahale etmemizi sağlar.

Timurlengia 1 $’dan başlayan fiyatları ile sizi bekliyor.

Hemen Sipariş Ver 

 

 

Yorum Yap

Bir Cevap Yazın

Yazar ; hostazor

Facebook Sayfamız

Bizi Twitter’da takip et

%d blogcu bunu beğendi: